top of page
Caută
  • Alexander Forest

Centrala pe peleti - Incalzire Mixta

In timp ce incalzirea prin pardoseala este un trend, care vine sa inlocuiasca caloriferele traditionale, caloriferele si incalzirea in pardoseala pot functiona foarte bine impreuna. Este adevarat ca pretul pentru instalarea incalzirii prin pardoseala este cu 30% mai mare decat radiatoarele traditionale, dar incalzirea in pardoseala este o investitie care se recupereaza pe termen lung, deoarece sistemul este mai eficient din punct de vedere energetic si necesita mai putina intretinere.


Puteti opta pentru implementarea incalzirii in pardoseala intr-o extensie a case, astfel nu este nevoie sa schimbati incalzirea din toata casa. Sistemele necesita temperaturi diferite, astfel centrala pe peleti poate fi setata la 60 de grade si sa aveti ventil termostatic care regleaza temperatura incalzirii in pardoseala.


Pentru un confort termic si pentru o senzatie placuta la nivelul picioarelor este nevoie de un sistem de incalzire prin pardoseala, iar un radiator frumos si functional care poate asigura o incalzire rapida dar si uscarea unui prosop.


222 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Blog

bottom of page