top of page

Politica de retur

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite. 

Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile și/ sau cadourile cu care a fost livrat.

În cel mult 30 de zile de la primirea produsului, clienții care nu sunt mulțumiți de acesta îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail alexanderforestsrl@gmail.com, motivul returului, optiunea inlocuirii sau rambursarii sumei.

Rambursarea se va face folosind metodele de plată utilizate de Consumator, cu excepția cazului în care Consumatorul a fost de acord în mod expres cu o altă metodă de rambursare de plată . În cazul în care este necesară rambursarea fondurilor pentru o tranzacție efectuată de către Client cu un card de plată, Vânzătorul va efectua rambursarea în contul bancar atribuit cardului de plată al Clientului.

            Alexander Forest SRL suporta costurile de returnare a produselor, numai în cazul în care acestea nu corespund comenzii sau sunt diferite de cele solicitate in comanda.

bottom of page